snoop-dogg

Reper Snup Dog uhapšen zbog posedovanja marihuane

 

Američka pogranična policija uhapsila je repera Snup Doga nakon što je pronašla malu količinu marihuane u njegovom autobusu u kome je putovao na turneju, prenele su danas agencije. Pevač i producent Snup Dog (40) zaustavljen je na istom mestu kod gradića Siera Blanka u Teksasu gde je kantri pevač Vili Nelson uhapšen za posedovanje marihuane 2010. godine.

Povezana vest:  Veličanstvena Marize svojim glasom opet očarala publiku u Sava centru

Portparol carinske i pogranične zaštite Bil Bruks rekao je da su agenti u toku obavljanja rutinskog pregleda pevačevog autobusa na američko-meksičkoj granici istočno od El Pasa osetili miris marihuane.

-Kada su naši službenici obavili inspekciju otkrili su malu količinu marihuane i odveli su ga odmah kod šerifa – objasnio je Bruks, odbivši da kaže koliko je marihuane bilo u autobusu i gde su je pronašli.

Povezana vest:  Block Out 22. oktobra na beogradskoj Akademiji, gosti Autogeni Trening

Reper je ispitan i pušten, ali će morati da se pojavi na sudu 20. januara. Snup Dog, kome je pravo ime Kelvin Brodus hapšen je i osuđivan više puta u poslednjih 10 godina zbog posedovanja marihuane i drugih narkotika, kao i zbog korišćenja oružja. Godine 2008. Snup Dog i Vili Nelson sarađivali su na numeri ““My Medicine““ – malom omažu marihuani.

Povezana vest:  Areta Frenklin otkazala nastupe do maja