Katy_MTV_Europe
Kameron: Kejti Peri je užasna
Omiljeni izvođači britanskog premijera Dejvida Kamerona su nova pevačka zvezda Lana Del Rej i američka rok grupa „Band Of Horses“, dok mu se Kejti Peri i Bruno Mars nimalo ne sviđaju, prenosi danas MTV.
U razgovoru za „Dejli Telegraf“ Kameron, koji je nedavno najavio stavljanje oznaka na spotove koji prikazuju „neprimerene sadržaje“, izjavio je da je veliki fan grupe „Band Of Horses“ i mlade američke pevačice.
Kameron je takođe rekao da ne voli pevače Bruna Marsa i Kejti Peri, koju je opisao kao „užasnu“, ali priznao je da „njihove pesme ipak mogu da se pronađu na njegovom ajpodu“, jer ih obožavaju njegova deca.
Ranije je lider Konzervativne partije izjavio da voli izvođače kao što su engleski indi pop bendovi „Florence and The Machine“ i „The xx“, američka rok grupa „The Killers“ i grupa „The Smiths“.
Njegova izjava nije baš obradovala bivše članove legendarnog benda „The Smiths“, pevača Moriseja i gitaristu Džonija Mara, koji su poznati kao veliki protivnici njegove politike.
Mar je tada rekao da bi voleo da može da „zabrani“ premijeru da voli njegov bivši bend, a Morisej je podržao stav svog kolege i kasnije u više navrata kritikovao Kamerona.
Povezana vest:  Dženifer Lopez najlepša žena sveta, izabrao magazin Pipl