General Woo 02

MTV PREMIJERA: General Woo feat Ivana Husar “Ništa se ne mijenja”
 
MTV Premijera donosi u ponedeljak, 16. januara u 20 sati premijeru novog spota General Wooa “Ništa se ne mijenja”, u kojem se kao gostujući vokal pojavljuje Ivana Husar, istaknuta članica nekadašnjeg sastava Divas.
Poslednji album General Wooa “Verbalni delikt” je po mnogo čemu označio 2011. godinu. To je bio prvi album jednog hrvatskog izvođača koji ste mogli besplatno da preuzmete sa MTV sajtova u regiji, a dostigao je rekordni broj downloada u jednom danu. Album je najavio sjajan singl “Znam”, a andergraund, hip hop DJ-evi, urednici i fanovi mesecima su pričali o najopasnijem materijalu u poslednjih nekoliko godina, jednoj od najboljih Woo-ovih ploča do sad s vrhunskim tekstovima. Album je muzička kritika ishvalila probranim rečima, ali još je važnija jedinstvena podrška publike i hip hop aktivista zahvaljujući kojima je oko “Verbalnog delikta” i Wooa stvoren veliko interesovanje.
Spot za “Ništa se ne mijenja” sniman je pod rediteljskom palicom Danijela Tipure “Phatphingera” tokom decembra na nekoliko lokacija u širem centru Zagreba, a Woo-u se u pesmi pridružila Ivana Husar, članica nekad veoma popularnog benda Divas s kojima je Woo već imao nekoliko uspešnih saradnji.

 

Povezana vest:  Grupa Depeš Mod najavila DVD sa snimkom nastupa u Barseloni