1_Madonna

Madona: Ne smeta mi što me Lejdi Gaga kopira!

 

Poznata pevačica Madona je u intervju kod Cintije MekFaden za televiziju ABC prvi put progovorila o glasinama da nju mlađa koleginica Lejdi Gaga kopira.

-Kad sam čula njenu pesmu Born This Way odmah sam pomislila da sam je već negde čula – kazala je Madona, dodavši kako je svesna da ona služi kao inspiracijama mnogima i naglasila je da je Gaga talentovana.

Povezana vest:  Nina Badrić: Tviter povezao ozbiljne poslovne ljude

Otkako je od 2008.godine postala popularna, Lejdi Gagu su stalno poredili sa pop kraljicom Madonom na šta se ova nikad nije osvrtala.

-Mislim da je moj rad koristila puno, ali mislim da je to uradila dobro. Ponekad mislim da je to zabavno i da mi zapravo samo laska. Ona uzme nešto što se dešavalo pre 20 godina i ponovo interpretira što je sjajno – rekla je Madona, prenosi Dejli Meil.

Povezana vest:  Iron Maiden počinje da snima petnaesti album

Otkako je Gaga izbacila hit Born This Way, mnogi kritičari su je napali da je prekopirala Madonin hit iz 1989. godine Ekspres Jourself. Gaga je to uvek negirala, dok je Madona prvi put obrazložila svoje viđenje toga.

-Mislim da je ona sjajna i jako talentovana. Postoji mnogo načina kako da reagujem kad je neko inspirisan mojim radom, a očigledno je da sam dosta na nju uticala – dodala je Madona.

Povezana vest:  Treći vikend septembra u Barutani: Andrew Meller i njegov gost iz Bugarske Pavel Petrov provešće vas kroz selekciju omiljenih house, deep house, tech house i techno numera