Van Gog planira novi DVD 

van_gogh_koncert_arena (2)Rok sastav „Van Gog“ planira objavljivanje DVD-ija na kome bi se pored novembarskog koncerta u Beogradskoj areni mogli naći i snimci sa nastupa u još nekim gradovima regiona na proslogodišnjoj turneji povodom albuma „Lavirint“. 
Na zvaničnoj strani www.musicvangogh.com navodi se da je bend frontmena Zvonimira Đukića-Đuleta sredinu februara proveo u studiju „preslušavajući snimke sa koncerata u Kragujevcu, Beogradu, Novom Sadu, Skoplju, Nišu, Sarajevu i Banja Luci“. 
-Koncerti su zabeleženi i okom kamere, i sasvim je izvesno da će se budućem DVD zapisu pođednako obradovati ne samo publika sa beogradskog koncerta već i publika iz svih pomenutih gradova – najavljuje „Van Gog“. 
Producent Voja Aralica kaže da „svaki grad svojom posebnošću i energijom publike zaslužuje svoje mesto na DVD-iju“ koji bi u martu trebao da najavi spot sa koncertnom verzijom pesme „Aerodrom“ iz Beogradske arene. 
„Van Gog“ je prvi put svirao u Beogradskoj areni 2007. godine, što je zabeleženo na DVD-iju „Beogradska arena Live“. Novi DVD biće poslednje izdanje benda na kome svira basista Dejan Ilić-Cvika, koji je nedavno prestao da se aktivno bavi muzikom, a zamenio ga je Dragan Ivanović

Povezana vest:  Dejvid Geta snimio dve verzije singla 'Titanium'