Fit4

Fit slavi 30 godina: novi spot, datumi turneje i još puno noviteta

Legendarni riječani povodom objave novog studijskog albuma i proslave  trideset godina od osnivanja pripremili su niz iznenađenja.

Dugo najavljivana turneja grupe Fit održaće se u mesecu februaru i obuhvatiće nastupe u klupskim prostorima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji, a iz tabora benda najavljuju da je ovo samo početak koncertnih aktivnosti, te da se do kraja godine očekuju nastupi u svim državama bivše Jugoslavije.

Povezana vest:  "X Faktor" finalisti i Kiki Lesendrić sa glumcima iz filma Montevideo!

Turneja će započeti u četvrtak 2. februara u zagrebačkom Boogaloo, nastaviti dan kasnije u Banja Luci, a potom 4. februara sledi koncert u Sarajevu.

Pred riječkom publikom Fit će nastupiti dva dana za redom u Stereo dvorani, 10. i 11. februara. Nakon Rijeke uslediće koncert u Staroj Pazovi za Dan zaljubljenih.

Obzirom da je Beograd „druga kuća“ riječkog sastava, u slučaju velikog interesovanja i rasprodaje karata za koncert 16. februara u klubu Atom Live, Fit će i dan kasnije održati nastup pred beograđanima.  Poslednji koncert tokom mini turneje nazvane „Winter Club Tour“, a koja je samo deo turneje „Live 2012“, Fit će održati 18.2. u novosadskom klubu Route 66.

Povezana vest:  KKN sa starim članovima u Bašti KST-a slavi 30 godina

Kao uvertiru predstojećoj turneji Fit u sastavu Davor Lukas, Zorko Opačić, Miro Tešević i Alen Tibljas plasirao je spot za najnoviji singl „Kraljica“, koji možete pogledati OVDE!

U spotu realizovanom u saradnji sa beogradskom MTS produkcijom pojavljuje se puno poznatih mladih  glumaca iz Srbije, te Fitovci očekuju da će zajedno sa novim singlom spot pronaći put do publike.

Povezana vest:  A.R. Rahman na turneji po SAD

Sva tri albuma na poklon

Kao poklon za sve ove godine vernosti i u vremenu kada bend nije egzistirao, pored aktuelnog albuma „2011“ i prva dva albuma u remasterizovanom izdanju od sada se mogu besplatno preuzeti sa sajta www.fitrijeka.com.

Koncerti: 02.02. Zagreb; 03.02. Banja Luka; 04.02. Sarajevo; 10.02. Rijeka; 11.02. Rijeka; 14.02. Stara Pazova; 16.02. Beograd; 18.02. Novi Sad (Route 66)