Autopark gost na koncertu Velikog prezira 

autoparkAlternativni sastav „Autopark“ nastupiće kao gost kolegama iz „Velikog prezira“ koji na koncertu 24. marta u Domu omladine Beograda promovišu novi album „Nikad je kraj“. 
Portparolka DOB-a Milica Ševarlić rekla je danas agenciji Beta da će uz „Autopark“ gosti „Velikog prezira“ u sali „Amerikana“ biti i muško-ženski elektro pop duo „Lula Me“ (Mae). 
Beogradski „Autopark“ pred Novu godinu oglasio se trećim, samizdat albumom „Sve dalje“, sa koga su se izdvojili najavni singl „Pucketanje prstima“, instrumental „Tarantino“ i obrada pesme „Gde možemo se sresti“ kultne ženske grupe „Boje“. 
„Autopark“ pevačice Olje Lakićević je nedavno u beogradskom klubu „Akademija“ svirao na grupnom koncertu solidarnosti sa šestoro optuženih za međunarodni terorizam, odnosno napad na Grčku ambasadu u Beogradu. 
Frontmen „Velikog prezira“ Vladimir Kolarić-Kole rekao je nedavno agenciji Beta da će njegov bend u DOB-u imati „sigurno najveći koncert u proteklih desetak godina“, na kome će svirati gotovo sve pesme sa „Nikad je kraj“ (B92), kao i presek 15-godišnje karijere. 
Kritičari internet magazina za pop kulturu www.popboks.com nedavno su „Velikom preziru“ dodelili nagradu za najbolji album 2009. godine „Nikad je kraj“, dok je najavni spot „No no“ po njihovom mišljenju pesma godine.

Povezana vest:  Ekskluzivno obraćanje Šakire fanovima u Srbiji i jedinstveni plesni konkurs!