bruno-mars

Sudija poništio kaznu Brunu Marsu
 
Pop pevaču Brunu Marsu sudija je poništio kaznu zbog posedovanja kokaina, jer je pevač uspešno odradio društveno korisntan rad i redovno je odlazio na časove o edukaciji o drogi, prenele su danas agencije.
Mars, čije je pravo ime Peter Hernandez, uhvaćen je sa 2,6 grama kokaina u septembru 2010. godine u toaletu jednog kazina u Las Vegasu nakon nastupa i priznao je krivicu za posedovanje droge.
Sudija ga je kaznio kaznom od 2.000 dolara, 200 sati društveno korisnog rada i odlazaskom na konsultacije vezane za konzumiranje droga, a takođe mu je i rečeno da će ovaj prekršaj biti izbrisan iz njegovog dosijea ukoliko ne uradi ništa slično narednih godinu dana.
Pevač se pridržavao svih zahteva suda i odradio je i više od 200 sati društveno korisnog rada, rekao je Rojtersu njegov advokat.
Pevač hita „Grenade“ pojavio se na muzičkim top listama nakon saradnje sa reperom B.o.B-om na pesmi “Nothin“ On You“. On je trenutno nominovan u šest kategorija za nagradu Gremi koja će biti dodeljena u februaru.

 

Povezana vest:  Ljubav i sjajan doček publike dominirali koncertom Željka Joksimovića na Rujan festu