01_metalika

METALIKA NA UŠĆU

Ulaznice za beogradski koncert najjeftinije su u Evropi!!

 

BROJ ULAZNICA BIĆE OGRANIČEN NA 25.000! Kao predgrupa Metaliki na Ušću, 8. maja, nastupiće progresivni metal bend GOJIRA.

Podsećamo vas da će METALLICA održati koncert na UŠĆU, 8. maja u okviru turneje na kojoj slave 20 godina od objavljivanja “Black albuma”. Koncert organizuju Live Nation, Adria Entertainment i Arena Beograd. Pored svih pesama sa “Black albuma”, Metallica će svirati i ostale pesme iz svoje dugogodišnje karijere.

Povezana vest:  Mark Entoni ljubomoran na novog dečka Dženifer Lopez

GOJIRA su nastali 1996. godine u gradu Bayonne u Francuskoj. Do 2001. godine bili su poznati pod nazivom Godzilla. Čine ga Joe Duplantier pevač i ritam gitara, bubnjar Mario Duplantier, gitara Christian Andreu i basista Jean-Michel Labadie. Od svog prvog studijskog albuma nisu menjali sastav i do sada su objavili 4 studijska, 1 uživo album, jedan singl i jedan DVD.

Povezana vest:  Kiki Lesendrić i Piloti otvorili drugu "Naxi oazu" u Delta Cityju

Zvuk GOJIRE nije jednostavno klasifikovati jer sadrži nekoliko stilova. Oni su kombinacija „technical death“, „trash“ i „progressive“ metala. Na njih su uticali metal bendovi kao što su Sepultura, Death, Morbid Angel, Meshuggah, Metallica, Pantera, Tool i Neurosis.

Njihova muzika je heavy metal sa oštrim udarcima bubnjeva, neobičnim ritmičkim obrascima i rifovima. Pesme im imaju progresivne i neuobičajene strukture sa retkom upotrebom standardnih strofa i refrena. Kroz tekstove šire zabrinutost ka prirodi.

Povezana vest:  RAMMSTEIN - Made In Germany 1995 – 2011 - turneja i album

Ulaznice za koncert benda METALLICA na Ušću, 8. maja, najjeftinije su u Evropi i biće u prodaji od petka, 27. januara оd 10h po sledećim cenama:

PARTER 3.300 dinara,

FAN PIT 4.400 dinara

TRIBINE SEDENJE 5.500 dinara