zdravko_colic_usce_1

Od sutra u prodaji ulaznice za veliki koncert Zdravka Čolića u Areni Zagreb, za najveće obožavatelje, u prodaji 500 ulaznica za fan parter
 
Dođite na koncert Zdravka Čolića, 8.marta i uživajte u odličnoj muzici i vokalnim izvođenjima neprikosnovenog šarmera. Agencija Gramofon ponosno predstavlja muzički spektakl u Areni Zagreb 08.03.2012.Ulaznice za veliki koncert u prodaji su od 26. anuarja na svim prodajnim mestima Eventima, Eventim ticket shop (Jurišićeva 2a) i online: www.eventim.hr
POŽURITE I OSIGURAJTE SEBI NAJBOLJE MESTO U ARENI ZAGREB
Samo prvih 500 ulaznica vodi vas u Fun Parter !
Samo za najveće fanove popularnog Čole organizator je omogućio kupovinu ulaznica za Fun Parter.
500 ulaznica od sutra je u prodaji u sistemu Eventima po eni od 130 kuna.
-Cena ulaznice za parter i FAN parter je jednaka.Ne želimo da Čolini najveći fanovi plaćaju skuplju cenu da bi bili bliže svom idolu. Sve što trebaju napraviti je biti brzi i požuriti da kupe ulaznicu za Fun Parter. Broj ulaznica ograničen je na 500. – poručuju organizatori zagrebačkog koncerta.
Od sedamdesetih godina do danas Čola je jednako popularan. Jedini je čovek s ovih prostora koji i dan danas na jednom mestu može okupiti 100.000 ljudi.
Obradujte sebe i sebi dragu osobu i dođite na koncert, opustite se i uživajte u Čolinom pevanju i emocijama koje uvek rado deli sa svojom publikom.
Ulaznice za koncert u Areni Zagreb u prodaji su od 26.januara i mogu se kupiti po ceni od 130 kuna za parter, mesto na gornjoj tribini stoji također 130 kuna. Cena ulaznice na donjim tribinama je 150 kuna. Mesto na tribini uz Vip hospitality uslugu stajaće 250 kuna.
U zagrebačkoj Areni Zdravko će otpevati najveće hitove iz dugogodišnje uspešne karijere. Pesme za koje su vezane sve generacije, pesme koje se uvek rado slušaju. Verujemo da će i u Zagrebu najveća hala biti ispunjena do poslednjeg mesta  i da će svi zajedno pevati i napuniti baterije pozitivnim emocijama.

 

Povezana vest:  Končitini roditelji dobili policijsku zaštitu