Mirko and Meex - MTV

MTV Premijera: Mirko and Meex – Answer
 
Ovog ponedeljka, 30. januara u 20:00, u MTV Premijeri pogledajte videospot za numeru Answer poznatog beogradskog dj-dua u sastavu Mirko and Meex!
Spot za numeru Answer snimljen je tokom decembra 2011. godine, na nekoliko lokacija u Beogradu, pa su tako neke od scena smeštene i u enterijer popularnog beogradskog Disko Bar-a Mladost. Režiju i produkciju spota potpisuje Ivan Božanić aka Bata Boža i njegov studio Visual Sound Generation (VSG).
Mirko i Meex se, i pored bogatog repertoara autorskih pesama, nisu dvoumili oko izbora najprepoznatljivije numere: „Nakon što je numera Answer postala klupski i radijski hit, sasvim je logičan izbor ove numere kada je izrada spota u pitanju. To je definitivno pesma za koju smo dobili najviše pozitivnih kritika, kako od kolega producenata i DJ-eva, tako i od strane publike, pa je bilo neminovno da ova traka doživi i svoju ekranizaciju. Posebno zadovoljstvo nam pričinjava podatak da ovaj spot predstavlja naš prvenac i to da se u njemu pojavljuje većina naših prijatelja, kao i nekolicina poznatih beogradskih disk dzokeja”, dodali su Mirko i Meex.

 

Povezana vest:  Bend "The Cranberries" sutra u Hali sportova