Gossip 1

GOSSIP I WOLFMOTHER STIŽU NA EXIT!
 
Exit sa ponosom najavljuje da se Gossip vraćaju na Main Stage u četvrtak 12. jula 2012. godine, sa svojom neprikosnovenom plesnom energijom! Harizmatična Beth Ditto i njene kolege iz benda u Novi Sad donose moćni i zavodljivi post punk rock zvuk, i poseban muzički stav koji su predstavili već sa prvim taktovima hita „Standing in the Way of Control“. Još jedno potpuno sveže i uzbudljivo ime stiže na Petrovaradinsku tvrđavu, Wolfmother, australijski bend koji mnogi hrabro porede sa Black Sabbath, Led Zeppelin i Deep Purple nastupiće u nedelju 15. jula na glavnoj festivalskoj bini.
Spajajući soul i punk, neverovatan glas Beth Ditto sa buntovničkim stavom antiheroine savremenog doba, i zarazni plesni ritam, Gossip su vrlo brzo stekli obožavaoce sa najrazličitijim muzičkim ukusom. Njihov treći album „Standing in the Way of Control“  probio ih je u muzičku elitu, a usledile su intenzivne turneje širom sveta. „Music For Men“ su izdali 2009. godine i to prvi put za mejdžor etiketu, a hitovi sa ovog albuma  poput „Heavy Cross“, i „Love Long Distance“ ponovo će pretvoriti  Main Stage Exit festivala u uzbudljivi plesni podijum. Gossip uveliko rade na novom albumu, koji će objaviti neposredno pred svoj nastup u Novom Sadu.
Svojim retro heavy rock stilom i odanošću zvuku i lirici sedamdesetih, Wolfmother su vrlo brzo našli put do publike. Od prvog albuma koji je objavljen u Sidneju 2004. godine, do priznatog drugog izdanja pod nazivom „Cosmic Egg“, prešli su uzbudljiv put ovenčan priznanjima i nagradama poput Gremija za pesmu „Woman“. Do sada su odsvirali više stotina koncerata širom sveta, a publika na Exit festivalu saznaće zašto njihova muzika koja je ultimativna mešavina hard rock, grunge i funk rock zvuka  retko koga ostavlja ravnodušnim!
Svoj nastup na ovogodišnjem Exit festivalu koji će se održati od 12. do 15. jula već su potvrdili legendarni New Order, world music senzacija Buraka Som Sistema, a Dance Arena ugostiće čuvenu etiketu Cadenza Records. Tom prilikom u Novi Sad stižu Luciano, Reboot, Kenny Larkin, Robert Dietz i Maayan Nidam.
Ulaznice za Exit koji će se održati od 12. do 15. jula 2012. su u prodaji. Više informacija o ulaznicama i prodajnim mestima može se pronaći na: www.exitfest.org i www.gigstix.com.
ULAZNICE:
Promo cena: 6990 dinara
Popust za studente i srednjoškolce: 5490 dinara
Redovna cena: 10990 dinara

 

Povezana vest:  LET 3 sa numerom „Omađijaj me“ prvi na MTV-jevoj listi Domaćica!