fit1

Fitovci objavili novi spot pred početak turneje
 
Poremećeni tok turneje poznate grupe iz Rijeke usled vremenskih neprilika koje su ovih dana zahvatile čitavu Evropu, primoravši ih da neke nastupe otkažu a nekima pomere datum održavanja, sutra će konačno startovati, a neposredno pred početak objavljen je još jedan spot, ovoga puta za pesmu “Vodimo ljubav”.
Snežne padavine sprečile su susrete Fita sa publikom u Banja Luci i Sarajevu, kojima su se članovi sastava veoma radovali, a koncert u Zagrebu pomerile za sutra. Dakle, koncertne aktivnosti riječana za ovu godinu počinju sutra, 8.2., u zagrebačkom Boogaloo. Početak koncerta najavljen je za 20 časova, a kao predgrupa predstaviće se mlad i vrlo perspektivan zagrebački band Luft. Cena ulaznice iznosi 40 kn u pretprodaji i 50 kn na ulazu u klub.
U rodnom gradu Fitovci će nastupiti dva dana za redom, 10. i 11. februara, u Stereo Dvorani. Izlazak novog albuma i trideset godina od osnivanja članovi benda proslaviće sa mnogobrojnim gostima. Karte za ovaj dvodnevni spektakl mogu se kupiti u Tunelu po ceni od 50  ili na dan koncerta po ceni od 70 kuna na vratima Stereo Dvorane.
U utorak 14. februara Fit će podariti plimu emocija Staroj Pazovi, gde će održati besplatan koncert u Pozorišnoj sali za sve zaljubeljene ili one koji će se baš te večeri zaljubiti uz vanvremenske hitove ovog sastava.
Četvrtak 16. februar rezervisan je za nastup u Beogradu. Klub “Atom Live” je mesto gde će se upriličiti susret beogradske publike sa starim znancima iz Rijeke. Pre Fita publiku će zagrejati beogradska grupa Lates. Ulaznice su u prodaji na šanku kluba po ceni od 600 dinara, a na dan koncerta biće 800. Usled lošeg vremena kartu možete poručiti na [email protected], a organizatori će Vam dostaviti na kućnu
adresu.
Poslednji u ovoj seriji nastupa održaće se u novosadskom klubu “Route 66” u subotu 18. februara. Cene ulaznica su kao u Beogradu, 600 u pretprodaji, odnosno 800 dinara na dan koncerta. Svi koji žele da dobiju kartu na kućnu adresu mogu se javiti na [email protected]. Od četvrtka 9. februara karte se mogu kupiti i u samom klubu. Uvertiru koncerta napraviće grupa Inbox iz Bačke Topole.
Snimljen spot za pesmu “Vodimo ljubav”
Nakon spota za “Kraljicu”, Fitovci su ekranizovali i pesmu “Vodimo ljubav”, sa poslednjeg albuma, koji se uz prva dva može besplatno preuzeti sa sajta www.fitrijeka.com.
Tekstovi pjesama na novom albumu nisu opterećeni dnevnom politikom i problemima. Mislim da ovoj regiji i ljudima ovdje, između ostalog, treba puno ljubavi. 2011 je ljubavni album. Sretan sam da naša publika uvelike saznaje za novi album, sve više se skida i dijeli i koliko vidim po reakcijama svidja im se.”, kaže basista Miro Tešević, istovremeno pozivajuću publiku da dođe na koncerte, “Drago bi mi bilo da ta ista publika dođe na koncerte i otpjeva pjesme zajedno sa nama„.

 

Povezana vest:  Arsenal fest počinje sutra sa Gentlemanom i Dubiozom