Bobby_Brown_Whitney_Houston 

Bivši suprug Vitni Hjuston Bobi Braun slomljen od tuge
 
Samo nekoliko sati nakon što je saznao da je njegova bivša supruga, pevačica Vitni Hjuston, iznenada preminula u 48. godini, Bobi Braun imao je koncert u Misisipiju.
Kako pišu američki mediji, Bobi je, vidno potresen i sa suzama na licu, s pozornice uzviknuo ‘Volim te’. Nakon što je saznao za Vitninu smrt, Bobi je je doživeo emocionalni slom. Ali pribrao se i odlučio odraditi zakazani nastup, priznavši da mu je ovo najteži trenutak u životu.
Ipak, većinu pesama nije uspeo otpevati jer je celo vreme jecao na sceni. Publika mu je pomagala uzvikujući Vitnino ime.
Bobi je slao poljupce u vazduh i plačući kazao da voli svoju bivšu suprugu. S pozornice je otišao ni ne otpevavši poslednju pesmu do kraja. Njegovi prijatelji rekli su da ga je vest o njenoj smrti jako potresla.
-Jecao je na telefon. Nije mogao izgovoriti što se dogodilo. Izvan sebe je – rekao je jedan izvor.
Bobi Braun i Vitni Hjuston bili su u braku prepunom uspona i padova 15 godina pre nego što su se odlučili razvesti 2007. godine. Godine 1993. su dobili kćer Bobi Kristinu, a u njihovu domu nekoliko je puta morala intervenisati i policija zbog žestokih sukoba supružnika.
Bobija mnogi smatraju krivim za Vitnijine probleme s drogom.
Inače, na dodeli nagrada Grammy, koja će se održati večeras u Los Anđelesu, biće odana počast preminuloj Vitni Hjuston, koja je osvojila šest ovih prestižnih muzičkihh priznanja.

 

Povezana vest:  Marko Tolja: Sledeće godine četvrti autorski album