Whitney_Houston_2011_Pre_GRAMMY_Gala 

Mediji o smrti Vitni Hjuston: Uzrok smrti posle autopsije, nije pronađena droga
 
Policija u Beverli hilsu istražuje uzrok smrti američke pop zvezde Vitni Hjuston i tek nakon autopsije biće poznato kako je ona preminula, piše „Los Anđeles tajms“.
Ona je pronađena mrtva juče u sobi na četvrtom spratu hotela „Hilton“, pošto je policija u pola četiri popodne primila poziv da dođe u hotel, a proglašena je mrtvom u 3:55 po lokalnom vremenu u Kaliforniji. Policija je u prvom saopštenju isključila mogućnost da se radi o nasilnoj smrti, ali nije saopšteno zbog čega je poznata pevačica umrla. Mediji podsećaju da je tamnoputa pevačica poslednjih godina imala velikih problema sa drogom, što je i okončalo njenu do tada veoma uspešnu karijeru.
Internet portal TMZ, koji prati dešavanja u vezi sa poznatim ličnostima u Americi, navodi, pozivajući se na izvore u policiji Los Anđelesa, da u hotelskoj sobi u kojoj je boravila Hjustonova nije pronađena droga ili akohol, ali jeste više bočica sa lekovima koji se izdaju na recept.
TMZ navodi da se telo Hjustonove u trenutku kada je policija ušla u sobu nalazilo u kadi i ne isključuje se da je došlo do utapanja.

 

Povezana vest:  Lista deset najprodavanijih singlova u SAD