Lady_Gaga_39th_International_Emmy_Awards

Lejdi Gaga priznala da je patila od bulimije
 
Lejdi Gaga priznala je kako je tokom srednjoškolskih dana vodila tešku bitku s bulimijom i kako se tom poremećaju u ishrani, između ostalog, morala odupreti i kako bi spasila svoj glas. 25-godišnja pevačka zvezda kazala je kako je toliko često povraćala da joj je želudačna kiselina počela nagrizati grlo i glasnice.
-Sad mi je puno lakše govoriti o tome jer to više ne radim. Povraćala sam tokom cele srednje škole. Bulimija mi je upropaštavala glas i morala sam da prestanem. Kiselina je jako loša za glasnice. Vi koji ne pevate možda i nemate takav izlaz iz problema pre negoli bude prekasno. To je jako opasno – izjavila je Gaga.
Pevačica, pravim imenom Stefani Germanota, kaže kako se na povraćanje terala nakon što bi se natrpala omiljenom hranom svog tate Džoa – testeninom s mesnim okruglicama.
-Htela sam biti mršava mala balerina, a bila sam proždrljiva italijanska devojčica kojoj je tata svake večeri servirao mesne okruglice. Znala sam doći kući i pitati: `Tata, zašto nam uvek ovo daješ za jelo? Moram biti mršava`. A on bi mi rekao: `Pojedi svoje špagete` – otkrila je Lejdi Gaga.
Dodala je i kako je zbog bulimije bila na rubu nervnog sloma te kako se treba boriti protiv iskrivljene slike „savršenstva“ kakvu javnost percipira zahvaljujući modnom i estradnom svetu. Navela je kako na svim snimanjima i u spotovima „rastežu“ i „peglaju“ zvezde te kako ta „savršena“ slika ne odgovara stvarnosti.

 

Povezana vest:  Sutra počiine 3. DRUM DRUM FEST