Hurts
SASTAV HURTS „PREUZIMA“ MTV!
Jedan od najatraktivnijih bendova današnjice – Hurts, čiji su hitovi „Wonderful Life“, „Better Than Love“, „Stay“, „Sunday“ i „Iluminated“ osvojili publiku širom planete za manje od godinu dana, predstaviće ovog petka, 17. februara u 20:30 gledaocima regionalnog MTV kanala kojih pet spotova su uticali na njihov muzički ukus i karijeru!
Ekipa MTV-ja se sastala sa momcima iz Mančestera neposredno pred početak njihovog koncerta u Beogradu, 25. maja, gde su još jednom opravdali vrtoglavi uspeh i slavu.
Pevač Theo Hutchcraft (25) i klavijaturista Adam Anderson (27) mogu da se pohvale da su vlasnici najprodavanijeg evropskog debi albuma „Happiness“ u 2010. godini, kao i mnogobrojnih nagrada, među kojima je i prestižna nagradu britanskog časopisa „NME“ (New Musical Express) za najbolji novi bend, a prema izboru istog muzičkog časopisa nalašli su se na listi turneja koje nije trebalo propustiti u 2011. godini.
MTV nije propustio priliku da sazna koji su spotovi ostavili najveći utisak na članove benda Hurts, a ovog petka, 17. februara u 20:30 pogledajte za koga su Theo i Adam odlučili, samo u MTV TakeOver-u.
Povezana vest:  BIG BEND RTS i GREGORI HATČINSON (SAD) sutra u Velikoj sali Doma omladine Beograda