marko_louis,_v.i.p,_struka_i_toni_zen

Bend MaraQYa promovisao DVD MaraQYA Strees Soul
 
marko_i_maja_louisBend MaraQYa, koga čine Marko i Maja Louis, su sinoc pred brojnom publikom održali koncert za zaljubljene u shopping centru Ušće. Ujedno su i promovisali DVD MaraQYA Strees Soul. Koncert koji je zabeležen na DVD-u održan je sredinom septembra na ulici u sred Knez Mihailove i privukao je veliku pažnju.
Specijalni gosti su bili reperi Toni Zen, Struka i Lou Benny.
MaraQYa je bend koji je stvoren 2008. godine u Beogradu, sa idejom da se na ove prostore donese i proširi nešto što je dugo falilo, a to je „crni zvuk“, tj. muzika okrenuta pravcima: neo soul, soul, R&B, hip-hop…
Zvuk ovog benda je, u osnovi, pod uticajem jazz-a, funk-a, soul-a, hip-hop-a, reggae-a… i možemo ga nazvati modernim soul zvukom sa savremenim temama i senzibilitetom.
Njihov spoj se manifestuje u vidu vedre i energične muzike sa emocijom koja pleni, iako nije svojstvena našem podneblju, a što se podjednako oseća kroz autorske pesme i tokom nastupa uživo. Sve je počelo sa pesmom „Kada te vidim“ a zatim je usledila bujica inspiracije i nove pesme su nastajale sa lakoćom, jedna za drugom. Album prvenac sa nazivom „SAVRSEN DAN“ moze besplatno da se downloaduje sa sajta MTV.com.

 

Povezana vest:  Parni Valjak koncertom za pamćenje proslavio 40. rođendan u Hali Sportova