toni_zen_Nadvor

MTV Premijera: Toni Zen “Nadvor/Poveke od raper“
 
Makedonski reper Toni Zen spremio je pravo iznenađenje za sve svoje fanove – novi spot koji predstavlja kompilaciju dve pesme “Nadvor“ i „ Poveke od raper“. Kako izgleda njegovo novo vizuelno ostvarenje premijerno pogledajte na MTV kanalu u ponedeljak, 20. februara, u 20 časova.
Spot za pesmu “Nadvor/Poveke od raper“ snimljen je na različitim lokacijama u Skoplju i u njemu se pojavljuje stotinu statista. Pored dece i manekenki, svoje mesto u ovom zanimljivom videu našli su i ultimate fighteri, ali i razne životinje, koje se i ne preporucuju ljudima slabog srca – zmije, miševi i druge…
„Svi moji stavovi, misli i osećanja nalaze se u ove dve pesme. Videćete da sam u jednom trenutku zapalio automobil u spotu. U prenesenom smislu to znači da sam sve rekao i završio. “Nadvor/Poveke od reper” je moja intimna ispovest i prilično se razlikuje od ono što sam do sada plasirao” – izjavio Toni Zen.
Autor teksta je poznati reper, dok muziku i kompletnu produkciju potpisuje Bertan Aslani. Reditelj spota je Mert Arslan.

 

Povezana vest:  Justin Bieber opet udario nekoga?!