Black-Sabbath-001

„Ozi Ozborn end frends“ umesto grupe „Blek sabat“

 

Koncert grupe „Blek sabat“ (Black Sabbath) u Beogradu, koji je planiran za 28. jun, otkazan je zbog bolesti Tonija Ajomija, a u istom terminu nastupiće grupa „Ozi Ozborn i prijatelji“ (Ožy Osbourne & Friends), saopštila je danas „Avalon produkcija“.

-Zbog više sile i bolesti Tonija Ajomija, kome želimo brz oporavak, grupa “Blek sabat“ je prinuđena da otkaže sve nastupe ovog leta osim britanskog Donington festivala na kojem će Ajomi i pored hemo-terapije nastupiti. Umesto “Blek sabat“ u svim predviđenim terminima i gradovima na evropskoj turneji nastupiće “Ozi Ozborn end frends“ – precizira se u saopštenju.

Povezana vest:  Bajaga očekuje novi album na jesen

„Avalon produkcija“ je u dogovoru sa menadžmentom Ozija Ozborna 28. jun pretvorila u “Ozi Ozborn end frends“ festival sa listom izvođača koja će biti objavljena 22. februara. Za sada se zna da će na Ušću svirati originalni basista „Blek sabata“ Gizer Batler i gitarista grupe „Blek label sosajeti“ (Black Label Society) Zak Vajd, koji je i dugogodišnji gitarista i saradnik Ozborna.  Kupcima ulaznica za koncert „Blek sabat“ kojima se ne bude svidela lista izvođača „Avalon produkcija“ će omogućiti povraćaj novca od 27. februara.

Povezana vest:  Ana Stanić sa pesmom „Ljubav bez dodira" na Pesmi za Evroviziju