Nejasna sudbina zagrebačkog koncerta Tokio Hotel
 
tokio-hotelIako je zagrebački koncert nemačke teen atrakcije Tokio Hotel uredno najavljen za 28. mart, a karte su puštene u prodaju pre par meseci, kako se čini hrvatski tinejdžeri će doživeti istu sudbinu kao i srpski jer se šuška da je nastup ovog popularnog benda doveden u pitanje.
Mnogim fanovima TH bilo sumnjivo to što, usprkos najavljenom koncertu koji bi trebalo da se održi u zagrebačkoj Areni, u gradu nije osvanuo nijedan bilbord. Sa službene interbet strane Arene Zagreb odjednom je skinuta najava, kako se čini ne zna ni ko je organizator koncerta, a prema nekim nagađanjima, iza svega stoji izvesni Marijan Crnarić, koji je hrvatskoj javnosti dobro poznat po muvanju s kartama za koncerte.
Eventim, u čijem su sistemu karte puštene u prodaju nema informacija, a iz Arena tvrde da ne znaju ko je otkazao koncert premda su karte, da situacija bude još komplikovanije, još uvek u prodaji!
Obožavatelji teen senzacije plaše se ne samo da neće vijeti svoju omiljenu grupu, nego da im neće biti ni vraćen novac za karate.
Ipak, zagrebački koncert još ujek stoji najavljen na službenim stranama benda, a prema nekim izvorima, koncert nije bio najavljivan, jer je prodaja ulaznica išla baš loše. 
Rasplet oko koncerta Tokio Hotela u susednom nam Zagrebu trebalo bi da bude poznat ovih dana.
 
Povezana vest:  Lejdi Gaga dizajnira izlog njujorške robne kuće