Bobby_Brown_Whitney_sahrana 

Bobi Braun krivi obezbeđenje za odlazak sa sahrane
 
Pevač Bobi Braun napustio je naglo sahranu svoje bivše supruge Vitni Hjuston, tvrdeći da mu je obezbeđenje tri puta tražilo da promeni mesto i da ga je sprečilo da vidi ćerku Bobi Kristinu.
-Pokušao sam da razumem zašto obezbeđenje tretira moju porodicu na takav način i nastavlja samo nas da pita da se pomeramo dok nikog drugog ne dira -, naveo je Braun u saopštenju za medije, dodavši da je u subotu, tokom trajanja pomena, poljubio kovčeg bivše supruge i otišao, jer nije želeo da pravi nikakve scene, prenosi Rojters.
Braun je istakao da misli da bi Hjustonova želela da je on prisustvovao sahrani.
-To je bio dan počasti za Vitni. Sumnjam da bi ona želela da je došlo do ovoga. Ja ću nastaviti da poštujem moju bivšu suprugu najbolje što znam – istakao je on.
Porodica i obožavatelji Vitni Hjuston optuživali su Bobija Brauna da je pop divu tokom braka uveo u svet droge.
Hjustonova je preminula prošle nedelje pod još nerazjašnjenim okolnostima u 48. godini. Pronađena je u kadi u hotelu na Beverli Hilsu, veče uoči nastupa na dodeli Gremi nagrada.
Ona je u svojoj karijeri šest puta osvajala Gremi, a sedam puta uzastopno bila je na prvom mestu Bilbordove top liste.
Nakon privatnog oproštaja članova porodice i najbližih prijatelja održanog u petak, juče je održana velika komemoracija i pogrebna ceremonija za pevačku divu, a danas će konačno biti sahranjena na gradskom groblju u rodnom Njevarku, uz svog oca Džona Hjustona.
Do same sahrane, kako prenose američki mediji, kovčeg je pod jakim merama obezbeženja – pazi ga 10 čuvara. Razlog tome je bojazan da bi neko od zaluđenih obožavatelja mogao ukrasti leš pevačke dive.

 

Povezana vest:  Lista 10 najprodavanijih singlova u SAD