Izbor za Anahi dvojnicu 9. marta u Delta City-ju

Anahi ssViše od 250 devojaka iz Srbije poslalo je svoje fotografije za izbor dvojnice popularne latino zvezde Anahi koja će u sredu, 10. marta, održati svoj solistički koncert u Domu sindikata sa početkom u 21h. 
Povodom predstojećeg koncerta i velikog broja obožavaoca ove mlade pevačice, Delta city i magazin Bravo pokrenuli su konkurs preko sajta www.deltacity.rs koji će biti otvoren do ponedeljka, 8. marta.
Svečani izbor za Anahi dvojnicu odžaće se u utorak, 9. marta u 19h u Delta city-ju a pobednica konkursa sa svojih 5 najbližih prijatelja osvaja ekskluzivnu nagradu: večeru u Just Dorian restoranu u Delta City-ju i prevoz luksuznom limuzinom do specijalne lože u Domu sindikata. Pobednica će imati priliku da se upozna i fotografiše sa svojom omiljenom pevačicom pre koncerta! 
Sa samo dve godine Anahi je započela karijeru kao glumica i pevačica, učešćem u televizijskoj seriji „Chiquilladas“ (Detinjarije), da bi zatim usledilo njeno angažovanje u preko 15 igranih serija, tri filma, dve pozorišne predstave kao i snimanje brojnih muzičkih albuma. 
Godine 2004. Anahi je tumačila glavni lik (Mia Koluči) u seriji REBELDE i postala članica muzičke grupe RBD, koja je prerasla u najveći fenomen na sceni Latinske Amerike. 
U Beogradskoj areni RBD su nastupili čak dva puta tokom 2008. godine: 07. septembra pred rasprodatom halom i 18. decembra na svojoj oproštajnoj turneji.
Anahi je četiri godine širom sveta nastupala na RBD turneji koja je imala ogroman uspeh! Anahi je posetila 23 zemlje, 116 gradova, prodavši preko 17 miliona albuma, 10 miliona digitalnih zapisa pesama, 2 miliona koncertnih ulaznica, 20 miliona brendiranih suvenira, 5 miliona Barbi lutaka sa likom Anahi i 4 miliona DVD izdanja! Nastupila je u Los Anđelesu pred 63 000ljudi, kao i na prepunom stadionu Marakana u Brazilu, na rimskom Nacionalnom stadionu, na stadionu Vinsente Kalderon u Španiji i mnogim drugim prostorima. 
Debi solo album na kome je sarađivala sa poznatim muzičkim imenima, objavila je u novembru 2009. godine i odmah započela svetsku turneju 8. novembra u Sao Paolu u Brazilu, gde su fanovi mesecima pre koncerta razapeli šatore oko stadiona ne bi li obezbedili mesto u prvim redovima na tom istorijskom
nastupu. Turneja će trajati do aprila 2010. i uključiće mnoge zemlje: Meksiko, SAD, Španiju, Sloveniju, Srbiju, Rumuniju, Hrvatsku, Poljsku, Čile, Argentinu, Boliviju, Brazil, Peru, Ekvador, Kolumbiju, Venecuelu, Panamu, Kostariku, El Salvador, Gvatemalu, Dominikansku Republiku, Portoriko, …  
Ova mlada zvezda se trenutno nalazi u Meksiku gde se oporavlja od stresa koji je pretrpela kao svedok zemljotresa u Čileu.

Povezana vest:  Poznati ultimat fajter u „X Faktoru"!