demi_lovato_unbroken_photoshot

Demi Lovato ubeđena da je rođena s problemom u ishrani?!

 

Zvezda filma Kamp rok, Amerikanka Demi Lovato ima 19 godina i tvrdi da nikad nije znala kako da jede u “normalnim” količinama, čak i u svojoj ranoj mladosti.

-Mislim da sam rođena s poremećajem u ishrani  jer nikad nisam imala normalan odnos prema hrani. Sećam se kako sam se još u pelenama ogledala i mislila ‘predebela si, promeni to’ – rekla je Lovato za časopis You.

Povezana vest:  Ksavje Naidu ipak neće predstavljati Nemačku na Evrosongu

Ipak, Lovato je nastavila da izlaže problem sa težinom.

-Počela sam da se prejedam kad sam napunila osam godina. Napravila bih celu tepsiju kolačića i sve ih pojela. Kad sam napunila 12 maltretirali su me u školi i govorili mi da sam debela. Od prejedanja sam došla do toga da uopšte ne jedem i izgubila sam više od 10 kilograma. Onda sam nastavila da jedem malo ali je moja težina stajala u mestu. Počela sam da povraćam da bih gubila na težini – veli Lovato.

Povezana vest:  Raskinuli Madona i njen 30 godina mlađi dečko

Demi kaže da će uvek biti u iskušenju, ali i da joj je rutina u ishrani koju je stekla na lečenju sad pomaže.

-Često sam plakala jer sam bila preplašena time da jedem tri obroka dnevno. Govorila sam ‘Ne, to je previše hrane’. Sad mogu da jedem koliko treba i ne povraćam. Iskušenje postoji, ali to je nešto sa čime ću se boriti do kraja života. Nema leka za ovo i možda nekad zabrljam, ali želim da budem bolji uzor svojim fanovima i mlađoj sestri.

Povezana vest:  Sting od juna na turneji sa filharmonijskim orkestrom