Sum_41 

MTV World Stage –  LMFAO i Sum 41
 
Ako tražite žurku, tu su LMFAO. Poznati po tome što kreiraju sopstveni žanr, party rock electro hip-hop, DJ partneri iz Hollywooda od 2006. godine, Blu i Foo osvajaju svet. Svojim velikim hitom Party Rock Anthem iz 2011. Postali su najprepoznatljiviji zvuk leta, dok nazivi pesama Get Crazy i Champagne Showers pokazuju u čemu leže prioriteti ovih momaka. A to su i dokazali pred 50 000 fanova na ovogodišnjem Isle of MTV, koji možete da pogledate samo na MTV kanalu.
Ali zabavi ovde nije kraj! U ovoj epizodi World Stage-a videćete i koncert grupe Sum 41, koje je ove godine nastupio na festivalu Winter Valencia, gde je kamera MTV-ja “uhvatila” neke nezaboravne momente.
Sum 41 je kanadski rok sastav iz mesta Ajax u Ontariju. Bend u sastavu: Deryck Whibley (vokal, gitara), Jason McCaslin (bas gitara, prateći vokal), Steve Jocz (bubnjevi) i Tom Thacker (gitara, prateći vokal) muzičkim stvaralaštvom se bavi od 1996. godine, ali album prvenac All Killer No Filler izdaju tek 2001. godine. Singl “Fat Lip”, ujedno i noseća numera debi-albuma, zauzela je prvo mesto na Billboard Modern Rock Track listi i predstavlja najuspešniji singl ovog sastava do današnjeg dana. Sum 41 imaju još četiri studijska albuma: Does This Look Infected (2002), Chuck (2004), Underclass Hero (2007) i Screaming Bloody Murder iz marta prošle godine.
Sada, u ekskluzivnom nastupu za MTV World Stage, LMFO i Sum 41! Zabava koju ne smete da propustite!

 

Povezana vest:  Jay-Z je novi kralj muzičkih top lista