zdravko_colic_usce_1 

Zdravko Čolić, gudači i bubnjari Dragoljuba Đuričića, 8.marta u Areni Zagreb
 
Popularni Čola oseća veliku odgovornost i radost zbog skorašnjeg koncerta u Areni Zagreb. Čola ništa ne prepušta slučaju i zato je okupio članove svog benda i organizovao muzičke probe u Novom Sadu. Zdravka će pratiti bend od deset članova, a posebno za zagrebački nastup bendu će se pridružiti i gudači. Publika će uživati u novim aranžmanima Zdravkovih hitova pripremanim samo za zagrebački koncert.
Bubnjari Dragoljuba Đuričića nekadašnjeg bubnjara popularn  makedonske grupe Leb i sol, dolaze u Zagreb kao specijalni gosti Zdravka Čolića. Nesumnjivo je da će vas ritam ovih bubnjara razgibati i da će kompletna dvorana plesati u ritmu bubnjeva, kao i svugde gde su ovi sjajni muzičari do sada nastupili.
Zagrebačkoj publici Zdravko će uživo izvesti hitove sa svog najnovijeg albuma i jedva čeka reakciju zagrebačke publike na nove pesme.
-Zagrebačka je publika vrlo izbirljiva, kvalitetna i teško je bilo kojem izvođaču napuniti bilo koji veći prostor za koncerte, a pogotovo najveću dvoranu u Hrvatskoj, zagrebačku Arenu. Posebno danas kad se jedva izdvoji za ulaznicu. Uspeh je tim veći ako se i ponovi, ja se nadam jednako dobrom i posećenom koncertu kao što je to bilo 8.3.2009. – poručuje Zdravko Čolić.
Poznati šarmer i miljenik žena, oseća veliku odgovornost baš prema ženama koje će biti u publici baš na Međunarodni dan žena.
-Od Zagreba su lepše samo Zagrepčanke. Dosta sam vremena provodio u Zagrebu, i danas često dolazim pa mogu to potvrditi. Ako je samo delimično tačno da sam im drag i mio, smatram to velikim komplimentom. Moje zadovoljstvo nastupa u zagrebačkoj Areni tim je veće- kazao je popularni Čola neposredno pred dolazak u Zagreb.
Veče ispunjeno hitovima koje svi znamo, bend sačinjen od vrhunskih muzičara i iznenađenja koja organizator priprema za posetioce Zdravkovog koncerta garant su vrhunskog koncerta. Dođite u zagrebačku Arenu, pevajte i uživajte uz vrhunskog zabavljača anđeoskog glasa.
Zdravko Čolić u Areni Zagreb, Međunarodni dan žena , 8.marta 2012. u 20 sati.
Ulaznice za koncert u Areni Zagreb u prodaji su i mogu se kupiti po ceni od 130 kuna za parter, mjesto na gornjoj tribini košta također 130 kuna. Cena ulaznice na donjim tribinama je 150 kuna. Mesto na tribini uz Vip hospitality uslugu stajaće 250 kuna.
Ulaznice za veliki koncert  Zdravka Čolića u Areni Zagreb, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Eventim ticket shop (Jurišićeva 2a) i online: www.eventim.hr

 

Povezana vest:  Lejdi Gaga: Najsrećnija sam devojka na svetu, 25 miliona tviteraša me prati