missy-elliot

BEHIND THE MUSIC: MISSY ELLIOTT
 
Melissa Arnette Elliott, poznatija pod nazivom Missy „Misdemeanor“ Elliott, je američka muzičarka, producentkinja, glumica i bivša članica poznatog R&B benda „Sista“ i „Swing Mob“.
Missy Elliott je poznata po nizu hitova, uključujući „The Rain“ (Supa Dupa Fly), „Hot Boyz“, „Get Ur Freak On“, „One Minute Man“, „Work It“, „Pass That Dutch“, i „Lose Control“. Ali ono što je manje poznato publici je njen privatni život, koji nije bio uvek blistav i sjajan kao njena karijera. U emisiji Behind The Music Missy će otkriti detalje o njenom detinjstvu, zlostavljanju koje je trpela, prisustvu nemilom događaju kada joj je majka zamalo ubijena, bolu kada je izgubila dragu prijateljicu Aaliyah i njenoj stalnoj borbi sa bolesti štitaste žlezde.
Ova popularna reperka je, između ostalog, radila je i kao tekstopisac i producent za druge pevače i to samostalno ili sa svojim producentom i prijateljem iz djetinjstvaTimbalandom. Uspešno su sarađivali sa mnogim priznatim i poznatim muzičarima, kao što su Eminem, Christina Aguilera, Ciara, Lil’ Kim, Whitney Houston, Mariah Carey, Mary J. Blige, Aaliyah, Beyoncé,  Janet Jackson, Madonna i Nelly Furtado kao i sa mnogim drugima.
Iza ovako uzbudljive karijere krije se i uzbudljiv život, koji će vam ovog petka od 19:40 predstaviti Missy Elliott lično, kao i neki njeni bliski prijatelji i saradnici.

 

Povezana vest:  Počeo osmi Lovefest