Stars_logo_2Seksi nastup u emisiji „Stars”

U četvrtak 4. marta na televiziji Košava emitovana je još jedna emisija multimedijalnog šoua „Stars“ u kojoj je i publiku i žiri zapalio Miloš Marinović otpevavši pesmu Robija Vilijamsa „Feel“ a izazovnim skidanjem sakoa u toku pesme podstakao je vrisak devojaka u publici. Čak su i članovi žirija, Cveta Majtanović i Bane Opačić okarakterisali ovaj nastup kao seksipilnim.
Miloš je imao i sreću da prođe u drugi krug i nastavi dalje takmičenje, zajedno sa Filipom Kačarević, Igorom Pavićem i Tanjom Kostić.
Manje sreće imali su Marija Ilić, Tamara Jevtić, mladi policajac Dragomir Bendić i Stefan Marić. Oni su borbu za nagradu u vrednosti od sto hiljada evra završili, ali će im „Stars“ ipak pružiti poslednju šansu. Njihovi fanovi mogu glasati i vratiti svoje favorite u baraž. Od svih učesnika koji nisu prošli u sledeći krug takmičenja u baraž će se vratiti samo dva takmičara.
Ostaje da vidimo koga će publika podržati i ko će biti pobednik prve sezone pop pevačkog takmičenja „Stars“. Ovaj mutimedijalni šou možete pratiti svakog utorka i četvrtka u 21.10h samo na Televiziji Košava.

Povezana vest:  Pesma "Gasio sam mrak" benda Dža ili Bu proglašena za hit godine