miley_cyrus_cant_be_tamed_promo-normal
Majli Sajrus razljutila religiozne fanove na twitteru

Majli Sajrus (19) u svojim je intervjuima u prošlosti rado isticala da joj vera puno znači, ali čini se da je promenila svoje mišljenje.
Na twitteru je mlada glumica i pevačica ostavila post u kojem citira poznatog fizičara Lorensa Krausa, inače omiljenog među ateistima i mnogim intelektualcima, o tome da je život, uostalom kao i svi mi, nastao iz zvjezdane prašine.
Njegov citat završava ovako: ‘Zato zaboravite Isusa. Zvezde su umrle da bismo mi mogli biti danas ovde’, a Majli je na twitteru objavila sliku Krausa na predavanju, popraćenu njegovim objašnjenjem o nastanku života na Zemlji te rečenicom o Isusu koja je iznenadila njene fanove ujedno vernike.
Religiozni fanovi Majli Sajrus bili su razočarani njenim postom. ‘Majli, znači li to da više nisi hrišćanka!? Šta ti se dogodilo u tom svetu showbizza?’, glasio je jedan od ljutitih komentara njenih obožavatelja čije je verska osećanja, sudeći po svemu, povredila.
Mlada glumica i pevačica zasad nije komentarisala te reakcije.
Inače, Majli Sajrus je već duže vreme u srećnoj vezi s Lijamom Hemsvortom, australijskim glumcem koji glumi jednu od glavnih uloga u filmu ‘The Hunger Games’ i kojeg mnogi proglašavaju novom velikom filmskom zvezdom te naslednikom Roberta Patinsona

Povezana vest:  Još samo dva dana do jedanaestog izdanja festivala ljubavi