Maksi singl benda Slaptrap za besplatan download

Slaptrap 1Novosadski bend Slaptrap objavio je maksi singl Prokrastinacija koji je dostupan za besplatan download kao prvo izdanje u okviru online etikete Popboksa – SILOS (www.popboks.com/silos) 
Pored naslovne numere, izdanje sadrži i dva remiksa singla Prokrastinacija, te remiks pesme Ljubavna sa njihovog debi albuma Mlad i perspektivan.  

Slaptrap je novosadski funk bend osnovan 2003. godine. Krajem 2008. objavili su svoj prvi album Mlad i perspektivan, kao četvrto izdanje u ediciji Nova srpska scena. Za prvi singl, pesmu Komentator, snimljen je spot, a i ostala dva singla – Ja nisam lenj i Ljubavna su se odlično kotirala na domaćim top listama.

Povezana vest:  Vitni Hjuston se ugušila u kadi?

Trio Slaptrap, specijalno za ovo izdanje, evoluirao je u kvartet. Pored standardne ekipe, ispomoć u borbi sa prekrobrojnim instrumentima pružio je Filip Vlatković, i ta pojava nije iznenadila nikoga. Vlatković je, kao i do sada, zadužen za kompletnu produkciju snimaka benda. 

Spisak pesama:

1. Prokrastinacija
2. Prokrastinacija (Esk ‘Kamen yo head’ remix)
3. Prokrastinacija (Flip ‘Kao da je moj bend svirao’ remix)
4. Ljubavna (Shpira remix)

Aleksandar Narančić alias Esk je svoje bavljenje muzikom počeo davne 2003/04. u rep grupaciji NoReason. Trenutno radi u sastavima Mirror Insult (ex NoReasonKru), Submassive i Paraušići. Pored toga u slobodno vreme stvara LTJ-evske liquid funk, deep house i progressive house numere koje kombinuje sa detaljima IDM žanra. Radi na okupljanju ekipe sa kojom planira da kontaktira izdavače i izda prvi EP pod nazivom Tokyo trip. Stay tuned for more trackz…
[http://www.myspace.com/esknrk]
Flip (Filip Milošević) je prepoznat kao akter regionalne scene koji istražuje nove tendencije elektronske muzike i hibride rock kulture kroz svoje DJ setove u klubovima i na festivalima, emisiju Idemo na Mars na radiju B92 i nekoliko autorskih izdanja za domaće izdavače i sopstvenu etiketu Indietronic. Od prošle sezone je portparol EXIT festivala, voditelj TV emisije EXIT u pokretu (RTS), osnivač je aktivističke organizacije KRIO (bahatoparkiram.com, Zelena Gerila), a trenutno sprema materijal za višečlani elektro-rock sastav koji bi trebalo da mu bude najozbiljniji projekat do sada.
[http://www.breaklogic.com]
Shpira (Jovan Obradović) je poznato ime novosadske muzičke scene. Počeo jos kao pridruženi član bendova Boye i Obojeni program. Bacao rime u Hain Tenyu. Radio brojne remikse i elektronsku muziku pod imenima Smokin’ J (breakbeat), Silly Grind (punk/grindcore); za mikrofonom u bendu Trance Balkan Desorganisation. Autor muzike za film Jesen u mojoj ulici. Redovno nastupa kao MC podrška DJ setovima u Novom Sadu i šire.
[http://www.myspace.com/shpira]
Trio Slaptrap, specijalno za ovo izdanje, je kvartet: Ivan Karanović (synth, vokal), Nikola Trebovac (gitara), Slobodan Đinić (bubnjevi) i Filip Vlatković (bas gitara).

Povezana vest:  Kremlj zabrinut za bezbednost ruskog predstavnika na Evroviziji