Polyester_Shock

WEB PREMIJERA SPOTA “ODMAH I SAD” I DOWNLOAD ALBUMA “POLYESTER SHOCK”
 
Pet godina nakon albuma prvenca „Stereo“ (Automatik Records, 2007.), i „Soba 304“ (Self-released, 2009.), beogradski rock’n’roll bend Polyester Shock obradovaće svoje fanove novim, trećim albumom, nazvanim imenom benda „Polyester Shock“, i to kao besplatan download na sajtovima regionalnog MTV-a. Zato ovog petka pogledajte novi spot za pesmu “Ovde i sad” i preuzmite vašu besplatnu kopiju albuma!
Polyester Shock postoji od 1999. godine. Iza sebe ima veliki broj singlova, tri albuma, nebrojeno koncerata, nastupa na raznim Festivalima (Exit, Beerfest Niš…). Bend čine Daniel Mihajlović (vokal), Zoran Spirovski (bubanj), Nemanja Ilić (gitara) i Marko Jablanov (bass gitara), uz povremeno koncertno gostovanje prijatelja muzičara.
“Album „Polyester Shock“ ne donosi ništa novo i revolucionarno na polju rock’n’roll muzike – potpuno je NEprogresivan, apsolutno NEavangardan, na njemu nema škripanja, zujanja, pištanja, kao ni tajnih mudrosti sakrivenih u tekstovima. Više je poput neke R’n’R vremenske mašine, koja Vas vodi na putovanje kroz 60/70/80 godine 20. veka, i koja se možda malo više zadržava negde u ’70-im, tek toliko da dopuni baterije… pa Vas onda naglo vrati nazad u današnjicu… Dakle, 11 novih, klasicnih RnR hitova…“. ovako su ukratko opisali novi album članovi benda, a vi ga preuzmite i zaplovite RnR vremenskom mašinom.
Na albumu se nalazi 11. novih pesama koje su autorsko delo benda. Kao specijalni gost na pesmama „Pogledaj napred“ i „Zmaj“, gitaru je odsvirao Željko Nikolić, gitarista i pevač benda „Roze Poze“. „Polyester Shock“ je sniman, miksovan i produciran u studiju „15“, Beograd, a produkciju i mastering („Red Wall Box“ studio) je uradio Nemanja Ilić, gitarista benda. Za prvi singl,propraćen spotom, koji će se pojaviti istovremeno kada i album, izabrana je pesma „Odmah i Sad“.

 

Povezana vest:  Madona: Govorila sam metaforično