Whitney_Houston_Dionne_Warwick_Bobbi_Kristina_Brown_53rd_GRAMMY

Vitni Hjuston nasledstvo ostavila ćerci
 
Preminula pevačica Vitni Hjuston sve što je stekla ostavila je svojoj 19-godišnjoj ćerci Bobi Kristini, koju je dobila dok je bila u braku sa pevačem Bobijem Braunom, navodi se u pevačicinom testamentu.
Bobi Kristina, koja trenutno ima 19 godina, naslediće sve što je pokojna pevačica stekla – novac, nameštaj, odeću, nakit i kola, navodi se dalje u testamentu koji je objavljen na sajtu ““Insajd edišn““.
Nasledstvo biće stvljeno u fond dok ćerka Hjustonove ne napuni 21 godinu. Ona će dobiti više novca kada napuni 25, a ostatak kada bude imala 30. Majka preminule pevačice, Kisi Hjuston biće izvršilac testamenta sa njenim bratom Majkolom i snajom Donom koji su poverenici, prenosi AFP.
Hjustonova je prvi nacrt testamenta napravila 1993, a dopunila ga je 2000. godine dok je još bila u braku sa Braunom.
U poslednjem delu testamenta stoji da ako ćerka umre pre Hjustonove njeno nasledstvo će biti podeljeno između njenog bivšeg muža, majke i drugih rođaka.
Hjustonova je pronađena mrtva 11. februara u Los Anđelesu u svojoj hotelskoj sobi. Ona je sahranjena na groblju Fervju pored njenog oca Rasela Hjustona. Imala je 48 godina.
Pevačica, koja je najpoznatija po svom hitu “I Will Always Love You“ prodala je preko 170 miliona albuma i singlova širom sveta, osvojila je dve Emi nagrade, kao i šest Gremija.

 

Povezana vest:  Bojana Vunturišević i Igor Vince obećavaju nezaboravan provod za sve generacije posjetilaca na tvrđavi!