Who_See_omot_albuma

MTV I HIP HOP DVOJAC WHO SEE VAM POKLANJU ALBUM „KRŠ I DRAČA“
 
Who See Klapa postoji od 2000.godine, dolaze iz Crne Gore, a čine je Mario Đorđević Noyz i Dejan Dedović Dedduh. Prvi singl „Boka, Boka“ pojavio se na kompilaciji „Ulice“ – „Bassivity“ (2003). Album prvenac pod imenom „Sviranje kupcu“, koji je sniman  u studiju „Casablanca“ u Beogradu, izdala je 2007. godine izdavačka kuća „Prohibicija“. Na albumu su gostovali Ajs Nigrutin, Timbe, Wikluh Sky, Škabo, Dadi, Labia, Rhino, Kojot (Eyesburn) i Uce (scratch). Singlom „Kad se sjetim“ iz 2009. godine najavljen je album „Krš i Drača“. Na albumu su numere snimljene sa Rambo Amadeusom, Wikluh Sky-om, Puraševićem, Rhinom, Labiom i Marijom Božović. Singl „Koji sam ja meni kralj“ sa ovog albuma objavljen je na kompilaciji „Balkan Zoo“ 2010.godine.
„Na albumu smo intezivno radili dve godine, pisali smo tekstove, pravili bitove, selili opremu iz grada u grad ili s mora na planinu, snimali… Imali smo odličan tim saradnika na ovom albumu, ali i inspiraciju – Boka je uradila svoje, sve emocije, boje, jezik, navike i mirisi eksplodirali su ovim albumom.“
Nakon koncerta u Podgorici koji je zakazan za 6. April, Who See duo očekuje niz gostovanja širom regiona, između ostalog u Splitu, Zagrebu, Sarajevu, Beogradu i Ljubljani, a kako su tekstovi za naredni album spremni, bend polako priprema i nove bitove.
Do tada uživajte uz ritmove sa albuma „Krš i Drča“ Who See sastava!

 

Povezana vest:  Prvi "Bizzare Groove" u Depo Magacinu ove subote