taylor_momsen_1
Pogledajte šokantni spot Tejlor Momsen za pesmu ‘My Medicine’!

Tejlor Momsen (18) od slatke devojčice u filmu ‘Kako je Grinch ukrao Božić’ pretvorila se u r’n’r buntovnicu koja uživa da provocira oskudnom odećom i skandaloznim izjavama.
Njen post/neogrunge bend The Pretty Reckless nedavno je predstavio novi spot za stvar ‘My Medicine’ u kojem Tejlor ponovno sablažnjava javnost, piše Daily Mail.
Spot je prepun oskudno odevenih devojaka koje razuzdano plešu na žutki, piju i u oblaku dima gutaju koktele tableta.
Frontgirl The Pretty Reckless se pak u pripijenom i izrezanom topu valja po podu pevajući o tabletama koje joj je neko dao.
Tejlor je usporedo s glumom (našim gledaocima je najpoznatija kao Jenny Humphrey iz ‘Tračare’) radila i na muzičkoj karijeri pa je sa svojim bendom The Pretty Reckless snimila album ‘Light Me Up’.
Njen imidž, negde na pola puta između Kortni Lov i Šeri Kjur iz The Runaways, puno se puta našao na meti kritika. Neki američki mediji smatraju da je skandalozno što se tinejdžerka oblači poput striptizete.
Ali mlada glumica i pevačica kaže da se voli odevati provokativno.
Tejlor je nedavno izjavila kako obožava da nosi visoke štikle.
-Moja mama je prilično niska i uvek je volela da nosi štikle. Ja sam ih potajno isprobavala još kao dete. Naučila sam ih nositi i danas gotovo ne izlazim iz njih – kaže Tejlor.

Povezana vest:  Potpuno nov festival u Beogradu - Musicology- briše julsku monotoniju