Junior Jack

Junior Jack i Marko Nastić na Big Snow Kop festivalu
 
Big Snow Kop festival objavio je nova velika imena koja će nastupiti na festivalu. Junior Jack, svetska house zvezda i Marko Nastić, jedan od vodećih DJ-eva u regionu, potvrdili su svoj dolazak na  festival koji počinje u ponedeljak 19. marta i trajaće do nedelje 25. marta na Kopaoniku. Uz više od 100 vrhunskih svetskih, regionalnih i domaćih izvođača, nastupom Junior Jack-a i Marka Nastića, Big Snow Kop se i definitivno pozicionira među najbolje zimske muzičke festivale u Evropi.
Radeći sa Moby-jem, Bob Sinclair -om, Roger Sanchez-om i mnogim drugima, Junior Jack je izgradio prepoznatljiv dance zvuk koji ga je za kratko vreme vinuo na vrh svetskih top lista singlova. Njegovi  hitovi poput “My Feeling“, “Make Luv“, “E Samba“, “Thrill me“ podsetiće posetioce festivala zašto je i on i dalje jedan od najtraženijih DJ-eva današnjice. Uz velika imena domaće i regionalne muzičke scene, Marko Nastić, kao glavni akter promocije tehno zvuka u Srbiji i najaktivniji srpski DJ u inostranstvu, doprineće žanrovskoj raznolikosti muzike Big Snow Kop festivala.
Uz već najavljivane zvezde: Basement Jaxx, DJ Fresh, Ms Dynamite, Freestylers, na fantastičnoj listi izvođača nalaze se i Skism, Eddy Temple Morris, Micky Slim, Dodge and Fuski i mnogi drugi. Domaće sastave i izvođače kao što su Darkwood Dub, Rambo Amadeus, Disciplin A Kitschme, Eyesburn, Vroom BeatShakers, Groovyman, Gru i MVP nije potrebno posebno predstavljati, a popularna srpska DJ scena biće pojačana gostovanjem regionalnih Dj-eva, na čelu sa rezidentima kluba Papaya iz Hrvatske, jednog od najznačajnijih letnjih klubova u Evropi.

 

Povezana vest:  Severina objavila novi letnji hit "UNO MOMENTO"