Rihanna-Hot

Rijanina nova ljubav Drejk?
 
Reditelj njihovog zajedničkog spota ‘Take Care’ pokrenuo je glasine rekavši da su Rijana i Drejk na snimanju bili izuzetno bliski!
Povezivali su ih više puta, a i Rijana je jednom priznala da je privlači Drejk, pa je razumljivo što  su njihova druženja u zadnje vreme pod budnim okom medija, piše Daily Mail.
Na prime u najnovijem spotu za njihovu pesmu ‘Take Care’ koji je režirao Joan Lemoin čini se da se dve zvezde osećaju prilično prijatno zajedno.
Reditelj, poznat po spotu Kejti Peri ‘Teenage Dream’ i ‘Back to December’ Tejlor Svift, pokrenuo je glasine o novoj vezi kad je izjavio da su dve zvezde bile izuzetno bliske za vreme snimanja obnaženih scena u spotu.
-Oni su bili super bliski i to sam hteo u spotu. Vizualno je to vrlo skroman video slavnih zvezda koje su pristale raditi tako minimalistički project – izjavio je Lemoin za MTV News.
‘Take Care’ je prvi video spot ovog para od saradnje na Rijaninom spotu ‘What’s My Name?’ u kojem ona flertuje s Drejkom. Činjenica da su oboje trenutno sami podstaknula je tračeve da se viđaju. Ipak, Drejk je u januaru u radio intervjuu demantovao da među njima ima išta više od prijateljstva.
-Rijana i ja smo bliski, ali nismo zajedno.
Par, međutim, ima iza sebe istoriju koja se ne može poreći. U maju 2009. godine, ubrzo nakon što je Rijana prekinula vezu s Krisom Braunom, par je viđen kako se ljubi nakon noćnog izlaska s prijateljima, a R’n’B pevačica je kasnije otvoreno progovorila o tom poljupcu.
-Nismo bili sigurni što je to. Bio je to večernji izlazak s prijateljima. Mene definitivno privlači Drejk, ali nismo hteli krenuti dalje od tog poljupca. Bila sam doista krhka u tom periodu života i nisam htela ozbiljnu vezu s bilo kim u tom trenutku.

 

Povezana vest:  70 godina KST-a: Koncertna promocija albuma „Svet“ Mare Dupont