Trenchtown_logo

Počinje prodaja ulaznica za Trenchtown festival
 
Danas (16. mart) počinje online prodaja ulaznica za 12. regionalni muzički festival Trenchtown koji će se održati od 30. aprila do 2. maja u Etno kampu nedaleko od Palića.
Ulaznice se mogu kupiti preko sajta Gigstix (www.gigstix.com) po ceni od 820 dinara za pojedinačne (jednodnevne) ulaznice i 1.980 dinara za komplet karata za sve dane Festivala.
Princip kupovine karata je sledeći: nakon logovanja, kupac bira tip karte (pojedinačna ili komplet) i broj karata koliko želi da kupi, zatim popunjava lične podatke i nakon što potvrdi kupovinu na mejl, dobija uplatnicu sa svim podacima o kupovini. Nakon što kupac uplati novac, stići će mu mejl vaučer sa ličnim podacima i serijskim brojem. Ulaznice se uz posedovanje vaučera podižu na samom ulazu u festivalski prostor od 30. aprila. Kupci kompleta karata pomoću serijskog broja na vaučeru moći će da rezervišu besplatan boravak u kampu.
Sami vaučeri su personalizovani i pri zameni kupac je dužan da se identifikuje ličnim dokumentom. Zamena je moguća samo od strane kupca lično.
Fizička prodaja ulaznica počinje 2. aprila, a uskoro će biti poznata i prodajna mesta.
U okviru festivalskog prostora, koji je kompletno ograđen, nalazi se kamp čiji se kapacitet zbog velikog interesovanja svake godine povećava.
Svi koji kupe komplet ulaznica imaju besplatan smeštaj u kampu. Zbog bolje organizacije i komfornijeg smeštaja, svaki kamper pojedinačno treba unapred da rezerviše svoj boravak u okviru kampa.
Smeštaj u kampu se rezerviše tako što se popuni kratak online formular na sajtu Festivala – www.trenchtown.org, i već možete početi sa pakovanjem i odbrojavanjem do početka Trenchtowna.
Broj šatorskih mesta je ograničen, a interesovanje veće nego prošle godine, zato požurite sa svojom rezervacijom.
Do sada su učešće na Trenchtown festivalu potvrdili: Jinx, Eva Braun i bugarski reggae sastav Roots Rocket.

 

Povezana vest:  Manćini: Baloteli ostaje u Sitiju