Wickedjs

Zagrevanje za Sensation, Wickedjs u Magacinu 24.marta
 
Wickedjs, novi klupski concept, održaće se 24. marta u klubu Magacin (Karađorđeva 2-4). Nastupiće inostrana DJ imena: DJ Maroon, VJ Tekyes, MC Gunner, DJ Joop, kao i domaći DJ duo Beat Maniacs, koji je prošle godine pobedio na izboru za Sensation talente.
VJ TEKYES je dinamična kombinacija pozitivne energije i ritmova, a sve u simbiozi elektronske muzike. On je zadužen za kreiranje atmosfere pune svetla i boja.
Zagrevanje počinje uz duo Beat Maniacs, pobednike prošlogodišnjeg izbora za Sensation talente, koji su nastupili u VIP klubu Beogradske arene. Beat Maniacs čine Petar Bogojević i Nikola Radivojević, a njihova muzika je miks hausa, deep hausa i elektro-hausa.
DJ Maroon je često imao svoju bazu u Kraljevskoj dvorani “Markanti” u Amsterdamu, jednom od najvećih klubova holandske muzičke scene, gde su nastupali i Tiesto, Feri Korsten, Marko V. Maron je 2004. nastupao na dens spektaklu u sred pustinje u Jordanu, uz Ferija Korstena. Kreirao je “Mute your Mind” za Flashover recordings. Nastupao je u brojnim klubovima i dvoranama u preko 28 zemalja na Bliskom istoku, u Južnoj Americi i Severo-istočnoj Evropi.
DJ Joop je veoma energičan i jednako kvalitetan DJ kako na nastupima, tako i u studiju. Nastupa u Holandiji, širom Evrope, Amerike, Azije i Australije. Njegove numere često puštaju na svojim nastupima Tiesto, Armin van Bjuren, SHM.
MC Gunner je DJ koga rezervišu za nastupe poznata DJ imena: Pol van Dajk, Marco V, Džadž Džuls i mnogi drugi. Markus Šulc ga je angažovao za svoje nastupe uživo. Gunner je sve više tražen u 2012. godini.
Ulaz je besplatan, ali su rezervacije obavezne.

 

Povezana vest:  Počela prodaja karata za koncert Vlade Georgieva