One-Direction

Ko su Britanci s najprodavanijim albumom u SAD-u, One Direction naravno!
 
Simon Kauel, šef X Factora, već je najavio da će taj mladi pop bend osvojiti svet. Čini se da je slavni britanski reality mogul bio u pravu.
Britansko-irski boy bend One Direction i album ‘Up All Night’ popeli su se na 1. mesto Billboardove top liste 200 najprodavanijih albuma u Americi!
To je za njih istorijiski dan – s više od 176.000 prodanih albuma postali su prvi britanski bend koji se s prvencem popeo na 1. mesto Billboardove liste najprodavanijih, a beleži i prvo mesto na digitalnoj top listi prodaje.
-Jednostavno ne možemo da verujemo da smo broj 1 u Americi! To je više od sna koji nam se ostvario! Želimo zahvaliti svakome od naših obožavatelja koji je kupio naš album i želimo zahvaliti američkoj publici na tolikoj podršci –  izjavio je Heri Stajls (18), najeksponiraniji i najpopularniji član benda One Direction.
Tpkom svoje vrtoglave karijere vezane uz samo jedan album, mladići između 18 i 20 godina, odnosno Liam Pajne, Heri Stajls, Najl Horan, Lui Tomlinson i Zejn Malik, skupili su oko 204 miliona pogleda na YouTubeu, 12 miliona sledbenika na twitteru i 3,6 milijona obožavatelja na facebooku.
Gde god da se pojave, izazivaju histeriju fanova, tinejdžerike kampuju da bi se domogle ulaznica za njihove nastupe, a najodanije obožavateljke čak su slale preteće poruke putem facebooka i twittera devojkama članova.
Da podsetimo, vrtoglavi uspeh je počeo 2010. godine, nakon učešća u talent showu X Factor UK.
One Direction se mogu pohvaliti s još impresivnih brojki:
Album prvenac je došao na broj 1 u čak 12 zemalja. U pola godine prodali su više od 4,2 miliona albuma širom sveta. Singl ‘What Makes You Beautiful’ nagrađen je na Brit Awardsima.
Spot za pesmu ‘What Makes You Beautiful’ pogledan je gotovo 76 miliona puta!

 

Povezana vest:  Mango nazvan po Kajli Minog