DJ_Mad_Bad_resize

Drugi okršaj mladih di-džejeva u Mr Stefan Braunu, DJ Mad Bad ide u finale
 
Još jedna žurka u okviru takmičenja neafirmisanih di-džejeva „Clash of the DJ’s Vol 2“, koje organizuju klub Mr Stefan Braun i muzička prodavnica „Player“ protekla je u sjajnoj atmosferi. Ljubitelji modernog elektronskog zvuka imali su priliku da uživaju u duelima mladih nada domaće DJ-ing scene, a najuspešniji je bio dvadesetjednogodišnji Vladimir Pavlović – DJ Mad Bad, koji je po izboru publike imao najatraktivniji set, i zasluženo se plasirao u finale takmičenja.
Svoje umeće za miksetom pokazali su i DJ Sinnerman, DJ Kristijan Snautzer i DJ Lomas koji su odabirom brzih ritmovima i energičnim nastupima priredili odličan provod brojnim gostima „lebdećeg kluba“.
Mladi neafirmisani umetnici za miksetom imaće priliku da se predstave publici i 4. i 18. aprila, a pobednici svih večeri će svoje majstorije prezentovati ispred jednog svetski poznatog di-džeja koji će biti gost finalne večeri, 25. aprila na popularnom „devetom spratu“. Svi zainteresovani, ukoliko žele još uvek mogu da se prijave i možda baš oni postanu sledeći DJ rezidenti kluba Mr Stefan Braun, a između ostalog osvoje i vredne nagrade koje je obezbedio partner takmičenja „Player“. Prijavu za učešće na takmičenju „Clash of the DJ’s“ Vol 2 i više informacija  mogu pronaći na zvaničnom sajta kluba www.mrstefanbraun.rs. Sve učesnike očekuju vredne nagrade.

 

Povezana vest:  Šerbedžija: Ljudi osećaju da im fali poezija