rihana_brit_2012

Rijana želi ozbiljnu vezu s Eštonom Kučerom
 
Nakon osam nedelja veze, navodno stvari postaju ozbiljne: ne samo da Rijana poziva Eštona Kučera da je prati na put u Englesku, nego ga upoznaje s rodbinom
Tek nekoliko meseci nakon što je postao samac, Ešton Kučer ponovo je na pragu ozbiljne veze. Pop-pevačica Rijana predložila mu je da se ovoga leta preseli u Englesku kako bi mogli biti zajedno.
Rijana sprema nekoliko velikih nastupa u Londonu, jedan od njih u Hyde Parku pa zato tokom juna i jula mora biti na Ostrvu. Ešton Kučer trebao bi, po njenim planovima, putovati s njom.
Ešton je slobodan od prošlog novembra, kada je dogovorio razvod od Demi Mur. Brak se raspao u neugodnoj aferi povodom njegova otkrivenog preljuba. Za Rijanom je također traumatično ljubavno iskustvo – poznati slučaj kada ju je bivši dečko Kris Braun pretukao. Nedavno se počelo govoriti kako je ‘normalizirala’ odnose s Braunom, otkako je gostovao u njenoj pesmi ‘Birthday Cake’. Međutim, ako se i očekivalo da će obnoviti vezu s nasilnim reperom, očigčedno je da su njene težnje išle u drugom smeru.
Ovih dana mediji javljaju da je prošle nedelje na u Njujorku upoznala Ešona sa svojim mlađim bratom Rorijem.
‘Rijana i Rori (koji je također muzičar, nastupa pod imenom GQ) vrlo su bliski pa upoznavanje nije mala stvar’, neko upućen izjavio je The Sunu. ‘Rijana očito smatra da su stvari među njima ozbiljne.’

 

Povezana vest:  Dejvid Bouvi "ljubazno" odbio saradnju sa grupom Coldplay