Exit_trajb

Akcija za Exit trajb još sutra!
 
Exit već godinama gradi Exit trajb, koji sada čine hiljade posetilaca koji festivalu ukazuju neverovatnu podršku i poverenje, kupujući ulaznicu mnogo pre objave programa. Za sve stare i nove članove Exit trajba ove godine pripremljena su brojna iznenađenja, pokloni i popusti. Svi oni koji su nabavili ulaznice za naredni festival u decembru 2011. biće deo Exit trajba 2012. Posetioci koji žele da se postanu članovi trajba od naredne godine moći će do 31. marta da se jednostavno registruju preko sajta www.exitfest.org.
Šta je ono što dobijaju članovi Exit trajba 2012?
-Najjeftinije ulaznice za festival sa popustima do 60%
-Mogućnost korišćenja VIP ulaza na festival
-Piće dobrodošlice na festivalu
-Paket dobrodošlice
-Pristup VIP baru na festivalu
-Vodič kroz Novi Sad, koji će sadržati informacije o popustima i interesantnim mestima u Novom Sadu
-Tekuće promotivne ponude za festival, putovanja i popuste
Za sve vas koji već niste članovi trajba za ovu godinu, od članstva u Exit trajbu 2013. deli vas nekoliko jednostavnih koraka. Prijava je besplatna, a sve što je potrebno je da odete na www.exitfest.org/tribe i prijavite se popunjavajući dati obrazac. Kao jedan od najboljih muzičkih festivala u Evropi, Exit će nastaviti da se zalaže za podršku hiljade lojalnih članova Exit trajba.
Exit festival ove godine održaće se od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i kao i svake godine dočekaće blizu 200 000 posetilaca iz celog sveta.  Nastup na ovogodišnjem Exit festivalu koji će se održati od 12. do 15. jula već su potvrdili legendarni Guns N’ Roses, Duran Duran, New Order, Plan B, Gossip, Wolfmother, Little Dragon, Buraka Som Sistema, When Saints Go Machine, Sneaky Sound System, Teengirl Fantasy, Lone, Pariah,  The Chain, dok na svetski poznatoj Dance Areni nastupaju Avicii, Richie Hawtin, Laurent Garnier LBS, Miss Kittin, Felix Da Housecat, Totally Enormous Extinct Dinosaurs Live, Azari & III live, Art Department, Maceo Plex, Brodinski, kao i članovi Cadenza etikete, Luciano, Reboot Live, Kenny Larkin, Robert Dietz i Maayan Nidam.
Ulaznice za Exit koji će se održati od 12. do 15. jula 2012. su u prodaji. Više informacija o ulaznicama i prodajnim mestima može se pronaći na: www.exitfest.org i www.gigstix.com .
ULAZNICE:
Promo cena: 6990 dinara
Popust za studente i srednjoškolce: 5490 dinara
Redovna cena: 10990 dinara

 

Povezana vest:  U čast Vlade Divljana - (ne)normalni i Zdenko Kolar u Botaničkoj bašti