demi_lovato_unbroken_photoshot
Demi Lovato savetuje tinejdžerke
Mlada glumica i zvezda filma ‘Camp Rock’ Demi Lovato kaže kako smatra da mediji stvaraju sasvim pogrešnu sliku lepote i da vrše pritisak na mlade devojke tako što hvale nezdrav i mršav izgled!
-Smatram kako mediji dosta često veličaju nezdrav i jako mršav izgled, što na određeni način vrši pritisak na mlade devojke koje se još uvek traže – rekla je Demi Lovato u intervjuu za Daybreak.
-Mnoge devojke su jako nesigurne i u medijima traže odgovor kako bi trebale izgledati, zbog toga bi filmska i televizijska industrija trebale biti puno odgovornije – dodala je Demi.
19-godišnja pevačica i glumica 2010. godine neko vreme je provela na rehabilitaciji zbog poremećaja u ishrani i depresije, a na pitanje koji bi savet dala mladim devojkama, Demi kaže: – Koliko god boli kada te neko ponižava, uvek podigni visoko glavu i reci svima šta se događa. Ne možete sve držati u sebi, opasno je u sebi sakupljati sve te emocije.
Demi je otkrila i kako njeni problemi nisu bili uzrokovani slavom, već su započeli kada joj je bilo 12 godina, kada su je maltretirali u školi, ali sada je, kako kaže, srećom potražila pravu pomoć te rešila sve probleme.
Lepa pevačica i glumica je jako ponosna na svoj novi singl ‘Skyscraper’, za koji kaže da govori o rešavanju problema te da je to savršena pesma za povratak karijeri.
Povezana vest:  Prvi album Marka Nastića besplatno na sajtu Exitmusic.tv