Beyonce_Knowles-private

Bijonse sa obožavateljima podelila porodične fotografije
 
Popularna pevačica Bijonse dozvolila je svojim obožavateljima da zavire u njen privatni život tako što je otvorila svoju veb stranicu na koju je postavila privatne fotografije.
-To je moj život, danas, tokom godina, viđen mojim očima. Moja porodica, moja putovanja, moja ljubav. To je ono što delim sa vama. I ovo će nastaviti da raste – napisala je pevačica na svom novom vebsajtu, prenosi Rojters.
Na sajtu www.beyonce.com nalazi se mnoštvo fotografija iz pevačicinog privatnog života uključujući i fotografije snimljene na odmoru, sa njenim mužem Džej Zijem i porodicom tokom trudnoće.
-Dugo je trajalo, ali konačno imam svoje sopstveno mesto na internet – napisala je pevačica na svojoj fejsbuk stranici, gde ima 34 miliona obožavatelja.
Bijonse je u prošlosti čuvala svoj privatni život u tajnosti, što je uključivalo i njeno venčanje za repera u aprilu 2008. godine. Ona je čekala pet meseci nakon venčanja kako bi pokazala svoj venčani prsten.
Međutim Bijonse (30) i Džej Zi (42) čija se ukupna zarada procenjuje na 72 miliona dolara prema Forbsovoj listi iz 2011. godine, polako su počeli da otkrivaju njihov luksuzan privatni život.
Par je objavio fotografije ćerke Blu Ajvi Karter putem društvene mreže Tumblr u februaru.

 

Povezana vest:  Pevačica Anastasija pobedila drugi put rak