TOKIO HOTEL – HUMANOID TOUR 2010 – Arena Beograd, 28. mart 2010.
00 TOKIO HOTEL_HUMANOID _300CMYKMTV i ARENA BEOGRAD sa ponosom najavljuju da će nemačka tinejdž atrakcija TOKIO HOTEL 28. marta 2010. godine održati koncert u Areni Beograd.
Bend će u Beogradu nastupiti u okviru Humanoid svetske turneje na kojoj promovišu istoimeni album, umesto ranije najavljenog koncerta u Zagrebu.
Ulaznice za ovaj koncertni spektakl u prodaji će se naći od srede, 10. marta po ceni od 4900 za Fan pit, 3900 za tribine i 2900 za parter i mogu se nabaviti na novootvorenom prodajnom mestu u TC „Ušće“, kao i na sledećim mestima: biletarnici Beogradske arene, SKC – knjižara „Delfi“, Dom omladine, Eventim, pozorište „Boško Buha“, Gigstix (Novi Sad, Kralja Aleksandra 12), i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs.
Zbog velikog interesovanja publike MTV i Arena Beograd udružili su snage kako bi jedan od najpopularnijih nemačkih bendova današnjice doveli u region. Po otkazivanju koncerta koji je predhodno bio najavljen za Zagreb, MTV i Beogradska arena su odlučili da pokušaju da ispune želju obožavalaca ovog benda i posle pregovora sa menadžmentom benda obezbedili su da Tokio Hotel ipak nastupi u regionu.
Zbog toga su se organizatori koncerta potruditi da se oduže svim obožavaocima benda koji Tokio Hotel željno isčekuju nekoliko godina i obezbede prodaju ulaznica u svim zemljama u regionu.
Svi obožavaoci benda iz regiona ulaznice mogu da kupe preko sajta Beogradske arene www.arenabeograd.com i na svim prodajnim mestima Eventima u regionu.
Ovaj koncert će označiti početak saradnje najveće svetske televizijske mreže MTV i jedne od najvećih i najposećenijih koncertnih arena u regionu.

Povezana vest:  Akustični „Ugriz“ Jelene Rozge