Miranda_Lambert

Behind The Music: Miranda Lambert

Zavirite u život dvadesetosmogodišnje dobitnice Grammy nagrade, Mirande Lambert, koja će ovog petka u 19:20 u emisiji „Behind the Music“ podeliti svoja iskustva kako je od mlade pevačice po barovima postala značajan deo sveta kantri muzike.
Odrastajući u ruralnom Teksasu, gledala je svoje roditelje kako gube sve kada je njihov privatni posao otišao pod istragu, što je prouzrokovalo da porodicu Lambert isele sa  svoje zemlje. Sa manje od 18 godina, Miranda je postala deo barske scene Istočnog Teksasa, nastupajući po raznim zapuštenim i sumnjivim „rupama“. Ipak, Miranda je bila rešena da napravi svoj trag u „muškom svetu“. 2003 godine iskoristila je veliku šansu i konkurisala je za novu rijaliti TV seriju „Nashville Star“, osvojivši treće mesto i potencijalni ugovor. Iako tek na dohvat slave, Miranda je zadržala svoj teksaški stav, zahtevajući umetničku kontrolu nad njenim debi albumom „Kerosene“. To se pokazalo kao veoma pametan potez, jer je uspela da ispuni ono što je obećala muzičkoj kući- osvojila je kantri top-liste, a taj uspeh je ponovila i sa drugim albumom. I sve je to ostvarila do svoje 25 godina. Čak i sa njenim brzim usponom ka vrhu, Miranda je pronašla vreme da se zaljubi u kolegu, kantri zvezdu, Blake Sheltona.
U februaru 2011. godine, Miranda je dobila svoju prvu Gremi nagradu za najbolji ženski kantri nastup za pesmu „The House That Built Me“ sa njenog trećeg i najuspešnijeg albuma do sada „The Revolution“.
U ovoj epizodi „Behind the music“, gledaoci će moći da vide ekskluzivni intervju sa Mirandinim mužem Blakeom Sheltonom, roditeljima Rickom i Bev, sudijom iz rijelitija „Nashville Star“ Tracyjem Gershonom, muzičkom legendom Lorettom Lynn i kolegama, takođe kantri muzičkim zvezdama, Sheryl Crow, Kenny Chesney i Hillary Scott iz benda Lady Antebellum.

Povezana vest:  Na adresu Selin Dion stiglo blizu 4.000 pesama