Nicolas_Saint_Jean

Svetski šampion flertendinga nastupio u klubu Mr. Stefan Braun, Nicolas Saint-Jean i barmeni  iz De Kuyper A-team-a oduševili prisutne

Popularni prestonički klub Mr Stefan Braun prošlog četvrtka svojim gostima priredio je vrhunski provod, ugostivši  svetski poznate barmene iz De Kuyper A-team-a. Naročitu pažnju prisutnih izazvao je performans svetskog šampiona flertendinga Nicolas Saint-Jean-a koji je zasenio sve svojim umećem u barmenskim egzibicijama i akrobacijama. Četvorostruki svetski šampion flertendinga, koji je u svojoj bogatoj karijeri nastupao i pred engleskom kraljicom lično, zajedno sa članovima tima, takođe ekspertima u miksologiji, bartendingu i flertendingu, pripremao je senzacionalne koktele uz razne akrobacije – žongliranje ledom, šejkerima, flašama… a sve u ritmu R’n’B’ zvuka Dj Playe & Dj Grua.
Gosti su mogli da degustiraju maštovite koktele uživajući u do sada ne viđenim veštinama internacionalno poznatih barmena, koji su i nakon nastupa  ostali u provodu na „devetom spratu“.

 

Povezana vest:  Novi bubnjari dolaze! Završena Zimska škola bubnjeva - Ritam koji nosi