nellyfurtado
Nelly Furtado najavljuje novi album na engleskom jeziku!

Popularna kanadska pevačica portugalskog porekla – Nelly Furtado, otkrila je nekoliko detalja o svom novom dugoočekivanom studijskom izdanju.
Peti po redu album nosiće naziv “The Spirit Indestructible“, a biće najavljen singlom „Big Hoops (Bigger The Better)“.
Nakon prethodnog albuma na španskom jeziku koji je nagrađen Latin-Grammy nagradom – „Mi Plan“, „The Spirit Indestructible“ će biti na engleskom jeziku, i tako će naslediti uspešan album „Loose“ iz 2006. godine, koji je debitovao na poziciji #1 Billboardove Top 200 liste, doneo tri megahit singla, proglašen za multiplatinasto izdanje u 32 zemlje i prodat u preko 10 miliona primeraka širom sveta.
Nelly Furtado potpisuje sve pesme na novom izdanju, a u stvaranju novog materijala joj se priključio i niz kolega muzičara – od hip-hop tekstopisca/producenta Salaama Remia (Nas), pop tekstopisca/producenta Rodneya Jerkinsa (Michael Jackson, Beyonce, Lady Gaga..), metal veterana Boba Rocka (Metallica), DJ-a i producenta Tiesta pa sve do reggae producenta Da Geniusa.
Prema rečima same pevačice, fanovi mogu očekivati album prepun optimizma, mladosti i pozitivne energije, kojim Nelly želi da nas podstakne na skakanje, plesanje i pevanje!
Nelly Furtado do sada je prodala preko 16 miiliona primeraka albuma i 18 miliona primeraka singlova širom sveta, a za svoj rad dobila je i niz priznanja i nagrada, uključujući Grammy Award, BRIT Award, Latin Grammy Award, Juno Award etc…

Povezana vest:  Nove zvezde Exit etikete: Eva Braun