Justin_Bieber_snimanje_spota_Boyfriend

Džastin Biber deli ljubavne savete!
 
Džastin Biber, poznati zavodnik tinejdžerki, a i onih starijih, nedavno se raspričao o svojoj ljubavnoj filozofiji te istakao: – Ne znam da li sam uopšte toliko dobar dečko, ali mogu dati nekoliko saveta na tu temu.
Dečko poznate Selene Gomez, dao je nekoliko saveta za sve one izgubljene momke kojima je potrebna mudra misao vodilja : – Moraš biti iskren i strpljiv jer s devojkama ponekad nije jednostavno,  zatim je objasnio: – Opraštajte i zabavljajte se, jer zabava je najbitnija.
Nije Biber zaboravio ni na vernost, ali ju je ipak stavio na poslednje mesto!
-Samo želim Selenu da učinim srećnom, to je sve. Mislim da je važno ženu tretirati kao princezu, najozbiljnije to mislim – izjavio je Džastin nedavno za magazin Seventeen.
Biber je trenutno, osim davanjem ljubavnih saveta, zaokupljen snimanjem spota za mega singl u najavi „Boyfriend“ u kojem glumi devojka koja neverovatno liči na njegovu dragu Selenu Gomez.
Očigledno da Biber ima svoj tip devojke koji ga privlači, samo se pitamo šta će njegova draga reći na svoju „dvojnicu“ s kojom je Džastin snimao neke škakljive scene!

 

Povezana vest:  Beyonce u supermarketu delila božićne poklone kupcima