Milica_Todorevic_14

4. DIET PLUS GRAND FESTIVAL
DRUGO POLUFINALNO VEČE
U finalu će pevati Bane Mojićević, Milica Todorović, Darko Filipović, Dejan Matić, Ivana Pavković, Mina Kostić i duet Darko Lazić i Slobodan Vasić
 
Nakon spektakularne prve večeri 4. Diet Plus Grand Festivala i izbora prvih sedmoro finalista,druge polufinalne večeri predstavljeno je još 18 izvođača u studiju na Košutnjaku.
Večeras su se među 17 kompetentnih u žiriju našli Aca Lukas, Seka Aleksić, Neda Ukraden, Dženan Lončarević, Aco Pejović,  Tijana Dapčević, Jelena Baćić Alimpić i drugi.
Drugo polufinale donelo je numere raznovrsnih žanrova, od folka do popa, a gledaocima i stručnom žiriju predstavili su se: Rade Kosmajac, Jelena Gerbec, Miki Mećava, Dejan Matić, Jovan Stefanović i Slavko Stefanović, Zorica Marković i Nataša Matić, Milica Todorović, Mina Kostić , Bane Mojićević , Katarina Živković, Ivana Pavković, Slobodan Vasić i Darko Lazić, Nena Đurović, Jami, Ivan Kukolj Kuki , Andrija Marković , Darko Filipović  i Miki Gajić.
Mesto u finalu izborili su Bane Mojićević, Milica Todorović, Darko Filipović, Dejan Matić, Ivana Pavković, Mina Kostić i duet Darko Lazić i Slobodan Vasić.
Preostaje još jedno polufinalno veče (u sredu) nakon koga će se najbolje kompozicije boriti u superfinalu i boriti za nagradni fond od 55. 000 evra. Osim nagrade za pobedničku pesmu festivala koja iznosi  20.000 eura dodeljuju se i nagrade za najbolju interpretaciju i najbolji scenski nastup.

 

Povezana vest:  Nova pesma Šeril Kol - "Promise This"